Cer Modern Tasarım Pazarında Sahaja Yoga, Meditasyon ve Hint Dansı

14-15 Mayıs tarihlerinde Ankara’nın seçkin sanat merkezi Cer Modern’de Tasarım Pazarında Sahaja Yoga standı da yer aldı.

Tasarım pazarına gelen yüzlerce ziyaretçi, Sahaja Yoga standında hem bilgi aldı hem de kısa meditasyon uygulamasını deneyimleyebildi. Sahaja Yoga meditasyonu ile içimizde doğuştan varolan saf sevgi enerjisi Kundalini’nin sinir sisteminden nasıl yükseltildiğini, bu şekilde içimizdeki öfke, stres ve her türlü olumsuzluktan nasıl arınılacağını uygulayan ziyaretçiler standımızdan gözleri ışıl ışıl ve rahatlamış şekilde ayrıldılar. Ayrıca 2 gün boyunca Sahaja yoga standında dileyen herkese ücretsiz yapılan Hint Kınası ve çocuklara Yüz Boyama etkinliği tasarım pazarına renk kattı.

Cumartesi öğleden sonra ise bir sürpriz vardı. Sahaja Yoga Dans grubu hazırladıkları Hint Dansı gösteri ile izleyenleri büyüledi. Yarım saat süren dans gösterisi sırasında izleyenler hem Hint dansının estetik ve renkli sunumuyla hem de dans aralarında tekrar toplu olarak uygulatılan meditasyon deneyimiyle haftanın tüm stresinden kurtulabildiler.

 

Önceki yazı
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun
Sonraki yazı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!