Ankara Güzellik Fuarında Sahaja Yoga Tanıtımı Yapıldı

 

 

 

 

13- 16 Kasım tarihleri arasında bu yıl 3.sü gerçekleşen Ankara Güzellik ve Bakım Fuarı’nda Sahaja Yoga tanıtımı yapıldı.  Sahaja Yoga’ya ayrılmış standımızda 4 gün süren fuar boyunca Yoga meraklılarıyla buluştuk. Güzellik, bakım ve Kozmetik sektöründen pekçok firmanın ve uzmanın katıldığı fuarda, pek çok uygulama ve tanıtımın yanı sıra, sektör hakkında bilgi almak ve hatta güzelleşmek için koşan ziyaretçiler Sahaja Yoga standında ruhumuzun güzelliğini ortaya çıkaran Sahaja Yoga uygulaması ile rahatladılar. İçsel güzelliği yakalamanın, hayatımızda dengede, huzurlu ve özgüvenli olmamızın yolunun içimizdeki Kundalini enerjisini uyandırmaktan geçtiğini paylaştık. Bu bilgilendirmelerden sonra kısa meditasyon deneyimi gösterdiğimiz fuar ziyaretçileri, uygulamadan sonra kendi içlerindeki saf sevgi enerjisinin uyanışını hissettiklerini, rahatladıklarını ifade ettiler.

Ayrıca standımızda ziyaretçilerimizin ellerine zarif ve doğal Hint Kınası uygulaması yaptık. Ellerini Hint Kınası ile dekore eden ziyaretçiler standımızdan son derece mutlu ve stresten arınmış ayrıldılar. Fuar boyunca standımıza ilgi çok yoğundu. Sahaja Yoga meditasyon tekniği ile düzenli sabah akşam 15. dk. meditasyon ve ayaklara tuzlu su uygulamasını yaparak gündelik hayatın stresini atmak, hayatımızda denge ve huzuru yaklamak çok kolay. Ücretsiz programlarımız:

  İzmir 1 cad. 31/49 Sönmezer İşhanı Kat:8 Kızılay

  Her salı & perş. 19:00 – Her çarşamba & cumartesi 14:00

  ayrıca;
  Tunalı Hilmi cad. Kuğulu Pasaji Alt kat 18/41

Her Salı & perş. 19.00 – Çarş. 12.00- Ctesi 14.00 ve 17.00

 

Sahaja Yoga öğrenmek ve programlara katılmak için size uyan saatte bu adreste olmanız yeterlidir.

Güzellik fuarı güzellik fuarıı güzellik ve bakım fuarıIMG_20141113_115743 güzellik ve bakım fuarı ankara güzellik ve bakım fuarı

Önceki yazı
Atatürk’ü Saygı ve Özlemle Anıyoruz…
Sonraki yazı
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun!

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!