Kalecik Karası Bağ Bozumu Kültür ve Turizm Festivalinde Yoga Tanıtımı

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kalecik Karası Bağ Bozumu Kültür ve Turizm Festivali’nin onuncusu 18-21 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşti. Başkent Ankara’nın bu şirin ilçesi dünyaca ünlü Kalecik Karası Üzümü ve Kalesi ile ünlüdür.

Bu yıl onuncusu gerçekleşen Kalecik Festivalinin etkinlik alanında bize ayrılmış şirin standımızda 4 gün boyunca Yoga meraklılarına bilgi vermenin, meditasyon deneyimini paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Festival alanında gezen, Ankara, Kırıkkale, Çankırı ve diğer çevre ilçelerden gelen binlerce katılımcısı, kalabalık ve dopdolu programı ile Kalecik Festivali çok neşeli ve renkli idi. Festival alanında standımıza gelen ziyaretçilere önce Sahaja yoga meditasyonunu anlattık. Gün içinde kendimizi nasıl dengede tutabileceğimiz ve stresi yenebileceğimizle ile ilgili yöntemleri paylaştık. Daha sonra kısa bir meditasyon uygulaması ile içimizdeki Kundalini enerjimizi nasıl uyandıracağımızı denettirdik. Ziyaretçiler uygulama sonrası, kısa sürede içlerindeki stresin azaldığını ve rahatladıklarını deneyimlediler, Yoga tekniği ile ilgili bilgileri edindiler.

Festival kapsamında birbirinden ünlü birçok sanatçı da konser verdi. Cuma gecesi sahne alan sevilen şarkıcı Mustafa Ceceli’nin konserinin ardından program Bollywood dans gösteri ve küçük bir yoga deneyimi ile devam etti. Sahne önündeki yüzlerce izleyici bu deneyime katıldı ve böylece eğlenceli geçen gecede güzel, huzurlu bir final gerçekleşti.
Festivalin son günü olan pazar günü Kalecik belediye başkanı Sn. Filiz Ulusoy ve ekibi de standımızı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar ve başarılar dilediler.
Dolu dolu dört gün süren 2014 Kalecik Festivalinden çok güzel anılarla ayrıldık.kalecik, kalecik.. kalecik

Önceki yazı
Sahaja Yoga Çankaya web sitemiz açıldı!
Sonraki yazı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!