Haftanın Astroloji Yorumu

5-11 Haziran Haftası Astroloji Yorumu

Yeni bir günün ve yeni bir astrolojik çağın şafağı…

Astorolojik çağların yer değiştirdiği bir geçiş evresine girmiş bulunuyoruz. Balık çağından Kova çağına geçtiğimiz için geçmişte kullanılan ve kullandığımız yöntemler artık geçerliliklerini sürdüremeyecekler. Kova ” eskileri bırakıp yenilere tutunma” enerjisine sahip. Eğer sonucun daha iyi olacağına inanırsa her şeyi yıkıp yeni baştan inşa etmekten hiç çekinmez Kova. Fakat Kova enerjisi aynı zamanda başkalarının kendisini dönüştürmekten daha ziyade, görüşlerine uymasını bekler. ”değişim harikadır, değişmesi gereken ben olmadığım sürece” tarzında bir kalitesi vardır.

Şİmdi evren bizim yöntem ve metodlarımızı test etmeye başlıyor. Sadece evrensel boyutta değill, aynı zamanda kişisel boyutta. Hali hazırda zaten petro finansal sistemin başarısız olduğunu hepimiz görüyoruz. Bu, zenginlğin daha etkin paylaşılmasına sebep oluyor. Alternatif ticaret ve para birimleri yolda. Bu yeni enerji ”Ya liderlik et, ya takip et ya da yoldan çekil” diyen Kova titreşimlerine sahip.
Peki Sırada Ne Var?
Kova çağına geçişimizle birlikte ilk olarak kişisel yeterlilik günümüzü yönetecek. Teknolojideki artış olağanüstü olacak. Kova Çağı balık’tan gelen düşsel ve ütopik hayalleri elle tutulur gerçeklere dönüstürecek. Kova’nın yöneticisi Uranus payına düşenle veya iyi niyetle ilgilenmez, o işin hızlı ve etkili bir şekilde yapılmasını ister.
Bu Bizim İçin Ne Anlama Geliyor?

Yazının devamı için linke tıklayınız…

http://www.sahajayogaportal.org/astroloji/astroloji-yorumu.html

Önceki yazı
Meditasyon Nedir?
Sonraki yazı
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!